Despre noi

Aprobat.ro este o platformă digitală dedicată susținerii antreprenorilor în procesul de înființare SRL sau PFA și în interacțiunea cu Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC). Am pornit cu misiunea de a oferi cea mai rapidă și simplă experiență atât pentru înființarea unei societăți noi cât și pentru realizarea de modificări ale firmelor existente. Operăm național la toate cele 42 de oficii teritoriale ale Registrului Comerțului, fapt ce ne permite să unificăm și să ne adaptăm în timp real la toate procesele interne ONRC. Toți clienții Aprobat.ro sunt reprezentați în baza unei împuternicirii avocațiale iar dosarele generate prin platforma noastră sunt verificate de consilieri dedicați.

2020
Anul lansării
platformei Aprobat.ro
10.000+
Clienți
mulțumiți
100+
Dosare depuse săptămânal la
Oficiile Registrului Comerțului din toată țara

De ce aleg antreprenorii Aprobat.ro

Suntem o companie digitală locală specializată pe relația cu Registrul Comerțului, fapt ce ne permite să înțelegem pe deplin nevoile antreprenorilor români și să punem preț pe transparență, simplitate și rapiditate.

Picture of Marta Madlen
Marta Madlen

Nu am decât cuvinte de laudă la adresa echipei de la Aprobat.ro. Am întâlnit o echipă de oameni amabil și profesioniști care în doar două zile m-au ajutat cu înființarea firmei mele. Vă mulțumesc frumos pentru tot.

Picture of Ligia Rebeca Ghinghiloschi
Ligia Rebeca Ghinghiloschi

Va mulțumesc frumos pentru tot ajutorul, foarte serioși, atenți mereu activi și răspund cu drag la toate întrebările.
Apreciez foarte mult ca încă mai sunt oameni care se dedica meseriei lor.

Picture of Nițulete Eleonora
Nițulete Eleonora

O companie de excepție, cu un profesionalism deosebit și mai presus de toate o înțelegere colosală.
Recomand cu mare încredere.  Antreprenorii sunt pe mâini bune 🙏🏻