Calculator & Comparator
Taxe SRL și PFA

Găsește cea mai bună formă de organizare pentru activitatea ta cu calculatorul/comparatorul nostru de taxe actualizat cu modificările fiscale din 2024.

Pentru cine este acest calculator?

Aplicația Calculator/Comparator Taxe SRL și PFA este pusă la dispoziție în mod gratuit de Aprobat.ro atât antreprenorilor la început de drum care urmează să își înceapă activitatea cât și antreprenorilor existenți care doresc să compare diferențele de taxe dintre formele de organizare.

Cum mă poate ajuta acest calculator?

Introducând venitul brut în aplicație ai posibilitatea de a vedea profitul tău după achitarea tuturor taxelor. Deoarece sunt multe variabile în calcularea taxelor pentru 2024 și fiecare formă de organizare prezintă beneficii doar până la un anumit plafon, te rugăm să introduci o estimare cât mai realistă a venitului tău anual.

Ce trebuie să știu înainte de a lua o decizie?

În cursul anului 2024 sunt anunțate mai multe schimbări fiscale iar unele modificări deja adoptate urmează a fi clarificate. Îți recomandăm să folosești această aplicație doar în vederea realizării unui calcul estimativ a taxelor datorate și să verifici toate condițiile de eligibilitate cu un contabil înainte de a lua o decizie finală privind forma de organizare.

Vezi profitul net (banii rămași după toate taxele) și alege cea mai bună formă de organizare pentru tine
Total încasări (venit brut)
300.000
RON
Cheltuieli
Întâmpinăm o problemă la calcularea taxelor. Te rugăm să dai refresh la pagină și să încerci din nou
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.