Contabilitate 100% online cu contabil dedicat

Contabilitatea afacerii tale, ușoară și eficientă: tu încarci documentele, iar societatea parteneră de expertiză contabilă Aprobat.ro îți ține contabilitatea. Ai acces la servicii de contabilitate completă online, prestate de experți contabili autorizați CECCAR.

Antreprenorii aleg serviciile noastre digitale

Acum este simplu și cu contabilitatea firmei tale. Ai o grijă în minus și nu ai nevoie de cunoștințe în domeniul contabil deoarece ai toate informațiile societății la îndemână într-o interfață ușor de înțeles cu servicii de contabilitate completă oferite de experți contabili autorizați CECCAR.

Toate nevoile contabile rezolvate într-o singură aplicație

Ai pregătite în orice moment toate datele financiare ale afacerii tale într-un singur loc. Îți administrezi societatea și primești răspunsuri de la contabilul tău cu ajutorul unei singure aplicații construite special pentru nevoile antreprenorilor.

Modul facturare

Ai acces gratuit la un software de facturare, conectat direct cu contabilul tău, direct pe telefon. Uită de trimiterea facturilor, le preluăm automat pentru tine, simplu și eficient!

Emiți facturi, chitanțe sau proforme
Vizualizezi și sortezi documentele emise
Accepți plata cu cardul direct pe factură prin Stripe

Integrare e-Factura

Bucură-te de o integrare ușoară cu e-Factura! Nu este nevoie de semnătură electronică - te autorizăm cu semnătura noastră. Oferim suport dedicat pentru o tranziție lină și fără griji către era digitală a facturării!

Trimiți e-Factura cu 1 click
Urmărești status-ul e-Factura
Vezi rapid facturile primite de firma ta din SPV

Documente la îndemână

Beneficiezi de o arhivă digitală fără limită de spațiu!

Păstrează toate documentele în arhiva contului tău
Arhivă digitală personalizată
Filtrează documentele în funcție de tipul lor (factură de intrare/ieșire, bon, balanță, cerere de concediu, etc) și data încărcării în platformă;

Rapoarte financiare

Primești lunar un raport financiar al business-ului tău!

Vizualizezi și analizezi veniturile, cheltuielile și profitul firmei
Verifici taxele și impozitele de achitat sau recuperat
Urmărești sumele de încasat de la clienți sau de achitat la furnizori

Comunicare cu contabilul

Obții răspunsuri prompte ce contribuie la rezolvarea rapidă a problemelor și luarea deciziilor și păstrezi istoricul conversațiilor!

Primești răspuns direct de la contabilul tău pentru solicitări
Conversațiile sunt accesibile oricând și salvate securizat în aplicație
Primești o notificare pentru toate încărcările de documente sau actualizări contabile importante

“Sunt extrem de încântat de experiența mea de colaborare cu firma de contabilitate. Comunicarea cu contabila noastră este excelentă iar utilizarea aplicației pentru comunicarea, emitere facturi și arhivarea documentelor, toate întru-un singur loc mă ajută la o gestionare mai eficientă a afacerii.”

Cosmin Bucei
BCM Solution S.R.L.

“Cel mai mulțumit de colaborare sunt pe partea de automatizare, în sensul că eu emit facturile de la distanță și nu depind de nimeni, procesul fiind unul foarte simplu. Comunicarea cu doamna contabilă este una foarte bună și promptă. Per total recomand cu încredere această firmă de contabilitate.”

Ion Cataraga
Copyprenor S.R.L.

Pachetul potrivit pentru firma ta

Nevoile afacerii tale sunt într-o continuă schimbare. Ne dorim să îți fim alături atât la începutul business-ului tău cât și pe întreaga perioadă în care îți crești și desfășori activitatea.

Fără Activitate
Creat pentru companiile fără activitate. Beneficiezi de consultanță, depunere declarații și întocmire balanță.
219 RON
pe lună + TVA
Pregătit pentru a începe activitatea
Contabil dedicat
Facturare și gestiune
Integrare e-Factura
Aplicație iOS/Android/Desktop
Startup
Ideal pentru pentru afacerile la început de drum. Beneficiezi de procesare tuturor documentelor, consultanță, depunere declarații și întocmire balanță.
449 RON
pe lună + TVA
30 de documente procesate lunar
Contabil dedicat
Facturare și gestiune
Integrare e-Factura
Aplicație iOS/Android/Desktop
Freelancer
Creat special pentru profesioniștii care au nevoie de asistență specializată din partea unui contabil dedicat, nu doar de o simplă aplicație de administrare a PFA-ului. Beneficiezi de procesare tuturor documentelor, consultanță și depunerea declarației unice.
249 RON
pe lună + TVA
30 de documente procesate lunar
Contabil dedicat
Facturare și gestiune
Integrare e-Factura
Aplicație iOS/Android/Desktop
Ești interesat de un pachet personalizat?
Discută cu un consultant
Să discutăm despre nevoile afacerii tale

În cazul în care dorești să afli mai multe detalii despre soluțiile contabile oferite de partenerii noștri sau ai nevoie de asistență dedicată pentru realizarea unui pachet personalizat activității tale, te putem contacta pentru a găsi împreună cea mai bună soluție.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sunt de acord cu utilizarea datelor pentru comunicarea ofertelor de servicii contabile de către societatea parteneră de expertiză contabilă Aprobat.ro.