Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.
Această clasă include:
✅ fabricarea produselor alimentare conţinând în principal fructe sau legume, cu excepţia mâncărurilor gata preparate sub formă congelată sau de conserve
✅ activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în oţet, ambalarea în cutii de conserve etc.
✅ fabricarea produselor alimentare din fructe şi legume
✅ fabricarea gemurilor, marmeladelor şi jeleurilor
✅ prăjirea nucilor
✅ fabricarea preparatelor şi pastelor din nuci
Această clasă include de asemenea:
✅ Fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe şi legume, ca de exemplu:
✅ salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate)
✅ legume curăţate sau tăiate
✅ brânză din soia (tofu)
Această clasă exclude:
❌ fabricarea sucurilor de fructe sau legume, vezi 1032
❌ fabricarea făinii sau prafului din legume uscate, vezi 1061
❌ conservarea fructelor şi nucilor în zahăr (fructe confiate), vezi 1082